کد خبر:
467164
//
25 جولای 1403
//
23:37:48
موز یکی از میوه های مغذی است که منبع غنی پتاسیم و آنتی اکسیدان است. خوردن موز برای کودکان، ورزشکاران و افرادی که نگران تناسب اندام خود هستند مفید است. این میوه در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، اما برای اینکه در فرآیند هضم اختلال ایجاد نشود، از خوردن همزمان آن با برخی غذاها خودداری کنید.

موز از سلامت قلب محافظت می کند زیرا حاوی درصد بالایی پتاسیم است و فیبر موجود در آن در تنظیم سطح کلسترول خون موثر است. این میوه حاوی تریپتوفان است که در بهبود کیفیت خواب نقش دارد. افزودن موز به رژیم غذایی در فصل زمستان برای تقویت ایمنی بدن توصیه می شود. موز سرشار از انرژی است و یک غذای ایده آل برای کودکان و افراد فعال است. اما خوردن موز همراه با برخی غذاها توصیه نمی شود زیرا باعث اختلال در دستگاه گوارش و تجمع مواد غلیظ در معده می شود که با احساس خستگی و ضعف سیستم ایمنی همراه است و در صورت ادامه آن می تواند باعث بیماری شود.
میوه های ترش. متخصصان تغذیه توصیه می کنند از خوردن میوه های ترش مانند مرکبات، انار و توت فرنگی همزمان با موز خودداری کنید. برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن موز با این میوه باعث ایجاد مشکلاتی مانند حالت تهوع و سردرد می شود.
آب نبات؛ نان ها و شیرینی های خوب تهیه شده از آرد سفید حاوی قندهای ساده هستند و دوره هضم طولانی دارند، در حالی که موز فرآیند هضم را تسهیل می کند. بنابراین احتمال بروز اختلالات گوارشی با مصرف همزمان غذاهایی با ماهیت مخالف وجود دارد.
منابع پروتئینی؛ موز فرآیند هضم نسبتا سریعی دارد و ترکیب آن با غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ و گوشت در یک وعده تاثیر منفی بر سیستم گوارشی دارد. در این صورت امکان تخمیر، نفخ و گازها افزایش می یابد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
برچسب ها:
تغذیه تغذیه ای
parseek به نقل از یستا