رئیس جمهور Masood ، رئیس جمهور بذر ستار هاشمی ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس وزارت ارتباطات ، حسن سالاریا ، در مراسم روز ملی فناوری فضایی شرکت کردند.
به گفته یک نماینده بورنا ، این مراسم از نه ماهواره Nook 2 ، Pars 2 و Pars 2 رونمایی کرد.
ماهواره نواک
ماهواره Navo یک ماهواره ارتباطات از راه دور است که توسط موسسه تحقیقات فضایی کلاس 1 تا 5 کیلوگرم ساخته شده است.
هدف اصلی ماهواره خوب ، آزمایش حداکثر عملکرد پرتابگر نیمه ارتفاع است که در آینده نزدیک راه اندازی می شود. حداکثر پرتاب قاچاق ، ماهواره خوب را در مدار مجروح می کند.
وزن ماهواره حدود 2 کیلوگرم و 2 x 2 x 2 سانتی متر وزن دارد. این ماهواره دارای یک محموله ماهواره ای برای اندازه گیری اشعه فضا است. ارتباطات ماهواره ای با ایستگاه های زمینی در گروه S -ferconsey تنظیم می شود. ماهواره نواک دارای سنسور مغناطیس سنج برای اندازه گیری میدان مغناطیسی زمین و اپراتورهای ترکیه برای کنترل آشنایی ماهواره در فضا است.
یکی از مأموریت های ماهواره ای نواک این است که موسسه تحقیقات فضایی ایران از کمربند ون آلن عبور می کند و عملکرد ماژول های توسعه یافته در موسسه تحقیقات فضایی ایران را اندازه گیری می کند. به همین دلیل ، این ماهواره در مدار زیر سیستم های مختلف ، مانند تابلوهای برق ، پردازش ، دوزی ، راننده متر و اپراتور ترکیه آزمایش می شود. علاوه بر این ، آزمایش این است که عملکرد الگوریتم کنترل و تست های پیوند ارتباطی با ارتفاع بالا و استفاده از بیش از 5 کیلومتر از سایر مأموریت های این ماهواره و کار زیر سیستم موقعیت یابی GPS به روز شده.
ماهواره پارس
ماهواره پارس ، که وزن آن 2 کیلوگرم است ، مجهز به دو محموله بار است که دارای دو سنسور خطی مختلف از جمله 2 متر و دو متری 2 متری -بالا -collar و 2 متر وضوح چند -IPM است که در آن باربری و تکنیک های نرم افزاری نرم و نرم با 1.5 متر ترکیب شده اند.
هر دو محموله کاملاً در کشور هستند. این ماهواره همچنین مجهز به پروپول ها است و برای دستیابی به حداکثر شرایط تصویربرداری قادر به ویرایش ویژگی های مدار خواهد بود. ماهواره پارس می تواند برنامه های مختلفی را در محیط زیست ، جنگل ها ، رویدادهای غیر منتظره و مدیریت مختلف شهری برآورده کند.
یک نمونه ماهواره ای به روز شده
نمونه به روز شده ماهواره پارس یک ماهواره تصویربرداری است که با استفاده از پلت فرم کلاس بین 1 تا 2 کیلوگرم از موسسه تحقیقات فضایی ایران ساخته شده است.
اولین نمونه ماهواره سال گذشته توسط پرتاب Suez با موفقیت راه اندازی شد. از نتایج این پرتاب برای بهبود ماهواره دوم ماهواره فارسی استفاده شد و اولین نمونه ماهواره در مقایسه با نمونه اول پارس اصلاح شد.
نمونه دوم ماهواره پارس در حدود 2 کیلومتر ارتفاع و در مدار در نزدیکی زمین راه اندازی می شود. این ماهواره کمتر از 5 کیلوگرم وزن دارد و شامل سه چندتایی (MS) ، مادون قرمز با نمای کوتاه (SWIR) ، مادون قرمز حرارتی (TIR) است که هر یک از آنها طیف نور و حرارتی متفاوتی دارند. دقت ، 2 متر و 2 متر. عکس های گرفته شده از طریق باند X به زمین ارسال شده است.
ماهواره دارای یک سیستم موقعیت یابی است و وضعیت هر سه را بهتر از نیم درجه کنترل می کند. انرژی این ماهواره توسط سلولهای خورشیدی آرسنوئید گالم ، واقع در پانل های باز تأمین می شود. ذخیره انرژی در باتری انجام می شود و توسط مبدل های مختلف به اجزای ماهواره ای تقسیم می شود.
این ماهواره توانایی ویرایش و رفع نقطه تزریق را از طریق سیستم پیشرانه گاز سرد دارد. این ماهواره همچنین حاوی یک محموله ثانویه به نام Dosmeter است که مسئول اندازه گیری میزان یون اشعه است. ساختار ماهواره ای به شکل مکعب و از صفحات لانه ساخته شده است که مقاومت بیشتری در برابر لرزش لحظه پرتاب دارند. بیشتر برای افزایش قابلیت اطمینان ماهواره ، بیشتر قسمت های جایگزین قطعات ماهواره ای هستند و در برابر خطا مقاوم هستند.
پایان پیام/