فرار کردن کیک ها شیرینی های خوشمزه و دلپذیر و شام تهیه شده در میوه ، خامه ، پنیر ، پنیر و غیره هستند که هر یک از آنها طرفداران خاص خود را دارند. اگر از شیرینی پزی ها بازدید کنید ، با کیک های میوه ای مختلف ، شکلات ها ، تولد ها ، فضای پنیر ، کیک و غیره روبرو خواهید شد ، انتخاب بین آنها بسیار دشوار است. Dumor Crake برزیل یکی از کیک های مدرن است که در رقابت با دبی طرفداران زیادی را به دست آورد. کیک مرطوب برزیل دارای یک نسخه بسیار آسان است و دارای ساختار بسیار ظریف است و آزمایش متفاوتی از طعم کیک به شما می دهد. اگر می خواهید این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید ، این مقاله را دنبال کنید که چگونه کیک مرطوب برزیل را بپزید.
مواد مورد نیاز
آرد سفید شیرین: 2 فنجان
تخم مرغ: 3 قطعه
شکر: 1 فنجان
روغن مایع: نصف پین
شیر: 1 فنجان
پودر نارگیل: نصف لیوان
پودر پخت: 1 قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای خیس کردن کیک
شیر: یک و نیم فنجان
پودر نارگیل: در صورت لزوم
کرم صبحانه: نصف لیوان
شیر عسل: لیوان سه ماهه
فولگا: چندین برگ
نحوه تهیه
برای تهیه این کیک خوشمزه و منحصر به فرد ، تخم مرغ ، شکر ، وانیل ، چربی و شیر را به مدت 3-4 دقیقه قبل از مواد تشکیل دهنده قرار دهید. در مرحله بعدی ، شما پودر پخت و پز را روی خمیر کیک مخلوط کرده و الک کنید و آن را در یک جهت در جهت مخلوط کنید تا کاملاً با خمیر چسبانده مخلوط شود. حالا قسمت پایین موش صحرایی 20 x را بریزید ، خمیر را درون قالب بریزید و قالب را به مدت 30-35 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزید. بعد از پخت و پز ، قالب را از فر خارج کرده و سپس کیک را از جزر و مد جدا کرده و کیک را با استفاده از چاقوی تیز به قطعات 10 10 10 سانتی متر تقسیم کنید. در مرحله بعدی شیر عسل ، خامه و شیر را درون یک کاسه بریزید و با یک میکسر مخلوط کنید تا دخالت کند. اکنون کیک ها را در محلول شیر و کرم بپیچید ، سپس آن را در پودر Cocosa بپیچید و سپس هر قطعه را روی یک قطعه فویل بپیچید ، سپس یخچال را 2 ساعت تنظیم کنید ، سپس Folga را برداشته و روی میز قرار دهید. لذت بردن
نکات مهم در مورد تهیه کیک در خانه
1- مواد را برای پخت و پز به دمای اتاق ببرید. بنابراین ، حداقل نیم ساعت قبل از شروع ، سعی کنید تمام مواد تشکیل دهنده را از یخچال خارج کرده و آنها را به دمای اتاق برسانید. علاوه بر این ، مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو را برای پختن هر کیک الک کنید. آرد را شسته و متکی می کند و در نتیجه ساختار کیک شما بهتر خواهد شد.
2- در کیک های پخت و پز ، دمای دقیق اجاق گاز نقش بسیار مهمی دارد. هنگام قرار دادن قالب در فر ، باید به طور کامل به دمای دستور العمل برسد و دما در هنگام پخت و پز نباید تغییر کند. به طور معمول ، دما و پخت و پز در اجاق های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، اگر دستور العمل دمای 175 درجه را به مدت 45 دقیقه نشان دهد ، ممکن است این دما و زمان با این دما و نتیجه مطلوب حاصل نشود ، یعنی اینکه شما به دمای فر خود نرسیدید ، یعنی فر را قرار داده اید 175 درجه ؛ اما ، در واقع ، دمای واقعی اجاق گاز 175 نیست و می تواند پایین تر یا بالاتر از این دما باشد. کسانی که دارای شیرینی و سابقه پخت و پز کیک هستند ، معمولاً از ظرف پخت و پز استفاده می کنند.
به عنوان مثال ، اگر دما در فر 175 باشد ، آنها می دانند که این دما به 185 درجه خواهد رسید. اگر با اجاق گاز سخت کار نکرده اید و دمای اجاق گاز خود را نمی دانید ، بهترین نتیجه این است که دماسنج اجاق گاز را بدست آورید. همانطور که می گوییم حداکثر دمای اوووین مشخص نیست. استفاده از ترمالمیتی فر بسیار ساده است و باید آن را در زیر فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح گرمای مشخص شده در دستورالعمل ها بر اساس اجاق گاز برقی است. اگر از کوره گاز استفاده می کنید و دماسنج در فر وجود ندارد ، دما را روی 10 درجه تنظیم کنید. بیانیه های دما به اجاق گاز شما بستگی دارد و شما باید آن را مدیریت کنید. چندین بار دما و زمان پخت و پز را پیدا خواهید کرد.
سعی کنید اندازه گیری 3 رقمی و اقدامات استاندارد پخت و پز را انجام دهید. از آنجا که اندازه گیری واضح مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی بسیار مهم است. اندازه گیری با مقیاس های دیجیتال دقیق تر از اندازه اندازه است. بسیاری از افراد راه درست برای اعمال اقدامات را نمی دانند. بنابراین اگر فرصتی دارید ، حتماً یک اندازه گیری دیجیتالی دریافت کنید. اگر می خواهید با کاسه اندازه گیری اندازه گیری کنید ، قبل از اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو ، مواد را با یک قاشق مواد تشکیل دهنده مخلوط کنید. زیرا این مواد بعد از مدتی فشرده می شوند. در طول اندازه گیری ، شما نکته مهمی دیگر هستید که باید مشاهده کنید – مواد را با قاشق مواد تشکیل دهنده بریزید و هرگز ظرف اندازه گیری را در یک ظرف با مواد تشکیل دهنده قرار ندهید. زیرا در این حالت ابعاد مشخص نیست. وقتی مواد را درون شیشه قرار می دهید ، نباید پر و گنبد باشد.
4- هنگام مخلوط کردن تخم مرغ ، میکسر را چندین بار خاموش کرده و ظرف را با استفاده از اسپاتول تمیز کرده و برای جلوگیری از تخم مرغ در کیک ، داخل یک ظرف بریزید ، در غیر این صورت از وانیل یا روغن ضروری استفاده می کنید. دوباره ، کیک مانند تخم مرغ بوی می دهد. بیشتر مواد وانیل و عطر فکر می کنند که بوی تخم مرغ را بد می دهد. اگرچه این ایده اشتباه است. آنچه باعث بوی بد تخم مرغ می شود ، مخلوط کردن تخم مرغ به درستی است. بنابراین این مرحله را با دقت انجام دهید.
هنگام انتخاب قالب کیک مراقب باشید. اگر کوچکتر یا بزرگتر از مواد قالب باشد ، نتیجه خوب نیست. هنگامی که مواد کیک را می ریزید ، همیشه باید 1/3 از الگوی را به صورت رایگان انتخاب کنید تا یک خالی بگذارید. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. شما احتمالاً نمی فهمید که کدام فرمت اول مطابقت دارد. شما باید چندین بار کیک را آماده کنید ، بنابراین چشمان شما به ابعاد یاد می گیرد و می توانید به سرعت قالب صحیح را انتخاب کنید.
6- نوع مهم دیگر در کیک های پخت ، انتخاب نوعی از نوع مهم نقطه است. الگوهای مختلف و گران قیمت در بازار وجود دارد. وقتی برای خرید الگوی می روید ، می توانید به دلیل تنوع ، الگوی را اشتباه بگیرید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک ، که قیمت متوسط برای سایر قالب ها دارد. این یک قالب گالوانیزه است و معمولاً می توانید تمام محصولات شیرینی سازی را دریافت کنید و در طراحی و فرم های مختلف در دسترس است.
7- جنبه بسیار مهمی که باید هنگام پخت و پز کیک های مختلف به آن توجه کنید این است که اجاق گاز نباید قبل از 30 دقیقه باز شود. اگر این کار را انجام دهید ، کیک شما افزایش نمی یابد.
8- سرانجام ، سعی کنید از مواد اولیه با کیفیت بالا در کیک و شیرینی های پخت و پز استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت برخوردار نیستند ، نمی توانید به نتایج خوبی برسید. به عنوان مثال ، می توانید همه نکات را دنبال کنید. اما در پایان ، کیک شما سخت شد. دلیل این امر ممکن است این باشد که شما از آرد با کیفیت استفاده نکرده اید.